top of page

Foodtrucks

Bij smaak aan Zee 2023 zijn er weer diverse foodtrucks aanwezig.

Veel smaak, kwaliteit, variatie en voor ieder wat wils.

Deze twee gedreven ondernemers zijn levensgenieters met een zwak voor lekker eten. In hun familie is saté een begrip en aanwezig op al hun feesten en verjaardagen. Hun familie had vroeger een Indonesische toko en was zeer geliefd in Dordrecht. Alle heerlijke specifieke recepten circuleren anno 2023

nog steeds in de familie en die delen de broertjes graag met jou!

Door hun volle focus op de saté te leggen, kunnen ze de kwaliteit waarborgen waar zij voor staan. Kwaliteit, passie en plezier zijn hun drijfveren. Dat kwaliteit bij hen voorop staat, hebben zij bewezen in 2015 met hun hoge klassering bij "De Lekkerste saté van Nederland", een wedstrijd vanuit Calvé gejureerd door sterrenkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel. In 2016 wonnen zij de 24Kitchen Foodtruck Awards publieksprijs, uitgereikt door Miljuschka Witzenhausen. Ook in 2018 mochten zij een mooie 2e plaats innemen bij de 24kitchen Foodtruck Awards.

Kom proeven van deze overheerlijke sate op Smaak aan Zee!

Ontdek de smaken van Suriname, bereid met liefde en passie door ons team! Onze gerechten zijn geïnspireerd op de recepten van de oma van Louise, maar met een moderne twist. We gebruiken minder vet, olie en zout, en kiezen voor de oven in plaats van de frituur. Het resultaat? Heerlijke, verse gerechten die onmiskenbaar de smaak van Suriname hebben!

Bij ons staat niet alleen het eten centraal, maar ook de ontwikkeling van ons team. We investeren graag in onze mensen, en bieden scholingsmogelijkheden zoals HACCP en allergenen cursussen. Zo kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en groeien in hun vak.

Oh, en onze foodtruck is ook nog eens super cool: een Mercedes 508D foodtruck met een vrolijke beschildering die iets van het Surinaams / Javaanse gevoel naar Nederland brengt!

barabus.jpg
cropped-Links.jpg

 

 

 

 

 

Onze food truck Anton's Meals on Wheels is een knalrode Bedford Hawson uit 1975 met een knipoog naar de 70s omgebouwd tot mobiele keuken. We serveren originele Engelse Fish and Chips met tartaarsaus, citroen en een touch of groen.

cropped-Links.jpg

 

 

 

 

Smaak aan Zee heeft er een kleurrijke toevoeging bij: de ijstruck Carrito Rosa! Geniet van heerlijk handgemaakt ijs in de meest uiteenlopende smaken en kleuren. Van klassiekers zoals vanille en aardbei maar ook elke keer een verrassende smaak Kom langs bij onze vrolijke roze ijstruck en laat je verrassen!

 

 

#CarritoRosa #SmaakaanZee #IJspret #Handgemaakt #Foodtruckfestival

anton.jpg

 

 

 

Bij Rogers Coffeeservice begrijpen we dat koffie een essentieel onderdeel is van elke dag. Maar wat als we je zouden vertellen dat je ook van de smaak van de zee kunt genieten terwijl je je dagelijkse kopje koffie drinkt? Maak kennis met onze Smaak aan Zee koffie, een speciale blend ; haal diep adem, snuif de zoute zeelucht op en neem een slok van je koffie ; de perfecte combinatie van koffie en zand, zee en zout. Deze koffie brengt je smaakpapillen meteen naar de kustlijn en voegt een uniek element toe aan je dagelijkse koffieroutine. Proef jij het?

Inside Greenhouse
Woman at Farmers Market
Couple Buying Asparagus

Welke foodtrucks zijn er ?

WORKSHOPS

Boeiend en interessant

KINDERHOEKJE

Nieuwe ervaringen

bottom of page